Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Door stress, spanningen, … raak je uit balans en verzand je in een situatie waarbij je je onbehaaglijk voelt en prikkelbaar bent. Je lichaam reageert door onverklaarbare vermoeidheid en spierpijn. De experten van Healtium stippelen na een intakegesprek een persoonlijk traject met je uit, aangepast aan je lichamelijke en geestelijke noden. We hanteren hiervoor enkel wetenschappelijk onderbouwde therapieën.

Hartcoherentietraining en stressbegeleiding

Door langdurige stress kan je hartritmevariabiliteit verstoord raken. Je hartcoherentie kan heel klein worden, waardoor je lichaam uit balans raakt. De expert van Healtium meet je hartritme met een biofeedbackapparaat. Door ademhalings- en ontspanningsoefeningen leert onze therapeut je weer rustiger en gezonder in het leven te staan. 

Mindfulness

Mindfulness is aandacht hebben voor het hier en nu. In stressmomenten gaan onze gedachten al eens op de loop. In deze sessies gaat we samen leren focussen op gedachten en gevoelens. Dat kan je helpen om minder te piekeren en om jezelf beter te leren kennen.

Begeleiding bij faalangst

Faalsangst kan er voor zorgen dat je in crisis-momenten niet meer weet wat je moet doen. Jongeren weten hierdoor niet goed hoe om te gaan met zichzelf. Onze coaches zijn ervaren in faalangst en post-traumatisch stress begeleiding.  

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
info@healtium.be

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons!

Facebook