Opleidingen

Advies, coaching, analyse en opleiding

Bij Healtium willen we mensen ondersteuning bieden in hun zoektocht naar evenwicht en een optimale verhouding tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Want een gezonde geest in een gezond lichaam geldt meer dan ooit.

Individuele begeleiding

Door stress, spanningen, … raak je uit balans en verzand je in een situatie waarbij je je onbehaaglijk voelt en prikkelbaar bent. Je lichaam reageert door onverklaarbare vermoeidheid en spierpijn. De experten van Healtium stippelen na een intakegesprek een persoonlijk traject met je uit, aangepast aan je lichamelijke en geestelijke noden. We hanteren hiervoor enkel wetenschappelijk onderbouwde therapieën.

Workshops

Voor wie meer wil weten over chronische klachten, stressbehandelingen, EHBO en andere gezondheidsthema's, organiseert Healtium workshops. Wij bieden je wetenschappelijk onderbouwde informatie van gezondheidsexperts.

EHBO voor bedrijven en particulieren

Healtium is door FOD WASO erkend als opleidingscentrum bedrijfshulpverlener. Onze lesgevers zijn verpleegkundigen met spoedervaring en een didactische opleiding. Onze experts geven ook opleidingen op maat van de behoefte van je bedrijf, school of vereniging. 

Poolse vertalingen

De Poolse taal is niet makkelijk. Bedrijven die zaken doen met Polen, hebben dan ook nood aan een goede vertaling. Teresa is beëdigd vertaler tolk Pools/Nederlands en helpt bedrijven en personen met het vertalen van de nodige documenten. Ook het tolken van opleidingen kan via haar gebeuren

Mental Health First Aid

Mentale gezondheid maakt een belangrijk deel uit van het welzijn van een persoon. Cijfers tonen aan dat psychische problematieken stijgen. Daarom heeft Healtium een module ontwikkeld voor leidinggevenden en particulieren om tijdig psychische problemen te ontdekken bij werknemers en gepaste eerste hulp aan te bieden

Hygiënebuddy

Voor instellingen en organisaties is het niet steeds makkelijk om mee te zijn met de richtlijnen ivm hygiëne. Het opvolgen en instrueren van personeel vraagt veel tijd en inzet. Daarom leidt Healtium hygiënebuddy's op die een belangrijke schakel zijn in heel uw preventiemaatregelen en toepassingen.

Opleidingen

vrijdag, 22 januari 2021 13:30

Verpleekundigen scholen regelmatig bij. Omdat nu vaccinatie een topprioriteit is, biedt Healtium verpleegkundigen een opleidingen aan om op een correcte wijze te vaccineren.

Ook een bijkomende opfris van reanimatie zal geven worden tijdens deze 3u durende opleiding

woensdag, 27 januari 2021 20:00

Over enkele weken start de grote vaccinatiecampagne tegen het Covid-virus. Daarom organiseert Healtium een webinar "vaccinatie'

Welke vaccins zijn er beschikbaar nu?

Hoe moet een vaccin gegeven worden?

Wat zijn de nevenwerkingen?

donderdag, 28 januari 2021 09:00

Verpleekundigen scholen regelmatig bij. Omdat nu vaccinatie een topprioriteit is, biedt Healtium verpleegkundigen een opleidingen aan om op een correcte wijze te vaccineren.

Ook een bijkomende opfris van reanimatie zal geven worden tijdens deze 3u durende opleiding

donderdag, 4 februari 2021 08:30

Heel het covid-verhaal doet ons naast de extra hygienemaatregelen ook nadenken over het psychisch welzijn nu we elkaar amper mogen zien of knuffelen.

dinsdag, 30 maart 2021 08:30

DOELSTELLING

Het correct toepassen van de verschillende EHBO- technieken
(Levensbedreigende) medische situaties herkennen en correct te reageren

woensdag, 31 maart 2021 08:30

Doelstelling

Het correct toepassen van de verschillende EHBO- technieken
(Levensbedreigende) medische situaties herkennen en correct te reageren

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
info@healtium.be

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons!

Facebook