Opleidingen in het Pools

Poolse taal

De Poolse taal is, voor ons, niet makkelijk te verstaan. Woorden zoals dzdzwonica of pszczola zijn zelfs bijna niet uit te spreken. Gelukkig heeft Healtium met Teresa een beëdigd vertaler voor u klaar. Doet u zaken met Polen of heeft u Poolse werknemers, dan zorgen wij voor de communicatie en de vertalingen. Zo bent u zeker dat er geen communicatie-verwarring is.

Opleidingen in het Pools

Ook Poolse werknemers moeten zich schikken naar de Europese en Belgische regelgeving. Zij moeten ook de verplichte opleidingen volgen en attesten behalen. Omdat voor hen het Nederlands ook heel moeilijk is, bieden we de opleidingen en examens in het Pools aan. Hierdoor liggen hun slaagkansen hoger!!

Opleiding VCA

Opleiding EHBO bedrijfshulpverlening

Opleiding Asbest eenvoudige handelingen

Opleiding Heftruck, Hoogtewerker, Stellingbouw

Nederlandse lessen

Zoals gezegd is de Poolse taal moeilijk voor ons, maar is het Nederlands ook moeilijk voor uw Poolse werknemers. Healtium organiseert daarom lessen Nederlands specifiek op maat voor uw medewerkers. Zo kunnen ze uw vakjargon leren, veel gebruikte zinnen en antwoorden leren en basiscommunicatie gebruiken.

Wens je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
info@healtium.be

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons!

Facebook