Opleidingen op maat

×

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/u26110p63766/domains/healtium.be/public_html/includes/file.phar.inc).

Iedereen kan levens redden. Ook u!

Met een cursus EHBO of reanimatie kan u iemand zijn leven redden. Twijfel daarom niet langer, en leer deze levensnoodzakelijke technieken om uw gezinsleden, collega’s of mensen in nood te helpen. De docenten van Healtium hebben ziekenhuiservaring bij Spoedgevallen en Intensieve Zorgen, en delen hun schat aan ervaring met u.

Vorming bij ons, op je kantoor of bij je thuis

Ons team van ervaren lesgevers geeft de cursussen in onze lesruimte. Maar we beschikken ook over mobiel materiaal, zodat we probleemloos op locatie deze lessen kunnen geven. Een cursus EHBO bij u thuis, waaraan alle gezinsleden kunnen deelnemen? Of een opleiding op kantoor voor uw personeel, het kan bij Healtium.

Contacteer ons

Wens je meer informatie over ons aanbod of heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons dan vandaag nog!

014 70 58 07
0476 23 49 76
info@healtium.be

Onze partners

Healthy People, Good Business

Bij Healtium geloven we dat gezonde medewerkers het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is vandaag heel actueel. De gespecialiseerde zorgverleners van Healtium weten dit, en bieden zowel aan bedrijven als particulieren begeleiding op maat aan in de zoektocht naar een optimale gezondheid.

Meer info →

Volg ons op Facebook